Danny MacAskill

Var tvungen att lägga in den här videon, helt sinnessjuk video i häftig miljö, varje sekund är sevärd!


The World is my oyster!

Barcelona - Real Madrid blev ingen spännande historia, Barça var helt överlägsna och det blev inte den spännande matchen jag personligen hade hoppats på. Hoppas ändå att serien blir jämn in i det sista, tror oxå att så blir fallet. Spelar dock ingen roll vilka som står där som segrare i slutet av serien men spänning är aldrig fel.

Såg Freddie Ljungbergs nya tattoo, tycker den var sjukt snygg!
Nu blev man sugen på att göra en ny, har lite tankar på en men man måste ju ha pengar till det..

Freddies nya:

El Clásico måndag!

Helgen flög förbi ganska fort, som vanligt, trodde det skulle bli en vit helg men J.S och jag körde en spontan utgång på fredagen. Var väl inte den roligaste utgången men inte den tråkigaste för den delen heller, konstiga saker händer tydligen när man är ute på fredagar iaf. Men blir nog att gå tillbaka till lördagar i fortsättningen! På lördagen blev det kalas och tacos och sen soffläge heeela kvällen med Ulven Peter (haha!). Söndagen var bra eftersom vi tog 3 nya poäng mot Pålsboda OCH att man äntligen fick bryta måltorkan.

Idag har det varit lite plugg och mkt lek med min nya otroligt roliga iphone app, iSwap Faces, som jag fick upp ögonen för i fredags när Raddo visa mig den! Nu i kväll blir det att försöka plugga lite mer innan El Clasico.

Linnea - min fredagstjej!

I kväll blir det som vanligt att heja fram Linnea; bäst, coolast och vackrast i idol!


Annars vet jag inte vad helgen bjuder på, lutar mot en ganska lugn helg, var ju trots allt utgång i onsdags (men man vet ju aldrig). Vill bara få nytt år och flytta så man kan börja på ny kula! För övrigt så växer frustrationen, inte bra, inte bra! Om man bara kunde öppna upp huvudet och plocka ut saker man inte vill ha kvar...

Lillördag - Daniel Adams-Ray

Snart kommer Johan över så ska vi panta mitt berg jag har på ballkongen, på tiden. Sen ska jag hjälpa han att flytta upp grejer på hans vind, det är bra att ha vänner! :)

Efter vårat slit så ska vi korka upp och ha lite trevligt med lite andra studenter och avsluta kvällen på ritz där Adam-Ray spelar. Hoppas oxå dom kommer ha United på TVn där vi ska sitta innan, men misstänker att det kommer visas trötta Barça.

Btw, 3 pinnar mot Ekängen igår även om det inte gick bra för mig så är det alltid skönt med vinst!

Hur som helst, ha en skön......t lillördag även de som jobbar! ;)


Romeo and Juliet

Idag har jag läst klart novellen Romeo and Juliet, ganska jobbigt att läsa sådan gammal engelska, massa konstiga ord från förr (var inte bättre förr). Men man kanske lärde sig något om hur man uttrycker kärlek till damer, var nämligen en hel del kärleks förklaringar i den, tror dock inte om dom skulle funka i "denna tid", men man vet ju aldrig, haha!
- Sin from my lips? O trespass sweetly urged! Give me my sin again.

Fick godkänt i språkstruktur II, woohoo!

I morgon ska jag på plugga utomlands mässa med Tobbe och Felica innan lektionen, vore inte tokigt att lämna detta land för att studera utomlands 6-12 månader och då gärna i ett land där vädret behandlar en med sol! Sedan blir det match i Kumlahallen mot Ekängen, blir nog en tät match men tror på vinst!


Helgen slut, imorn åker pluggmössan på!

Lördagen var bra, först ägde man grabbarna på lasergame sen så var det utgång med "stampa med Leroy" på dansgolvet.
Söndag, bakis och soffläge, får se om jag ska se facebook filmen "The social network" eller om det blir SP innan man ska sova. I morgon blir det iaf plugg för hela slanten, börjar kännas stressat med allt som ska vara klart! Men får ladda upp med lite plugg-godis och sen bara köra!
.
If you don´t tell what you want, you´re not going to get it.
.

Lördag!

Beer is not the answer, beer is a question, YES is the answer! :)


Tråk fredag!

Den här fredagen går inte tillhistorien som en av dom roligaste. Seg dag, dålig match (dock 3 pinnar), missade min Linnea (dock vidare såklart) och en i övrigt tråkig kväll. I morgon blir det revansch!
.
Upp i morgon för att ta sig till m-berg för en frisyr slipning och sen laser-game med gubbarna och öl på det, sen får vi se om det blir utgång!
.
Har kollat på lite gamla bilder från utlandet, det får en drömma tillbaka!
Så tänkte bjuda på ett urval gamla bilder.
.
Sunny Beach 2004
.
.
Sunny Beach 2005
.
.
Ayia Napa 2007
.
.
Thailand 2008
.
.
Malaysia 2008
.
.
Bali 2008
.
.
Magaluf 2008
.
.
Miami 2009
.
.
Las Vegas 2009
.
.
Los Angeles 2009
.
.
God Natt!

Snart helg!

Idag har jag har besök av styvmor, blev bjuden på Mr.Wok, inga fel alls! :)
Sen har det varit tvättning, diskning och träning på schemat.
I morgon blir det kvällsmatch mot Varberga vilket bör betyda tre poäng för polka grisarna, missar då dock min älskling Linnea uppträda, men kommer hålla tummarna!
Avslutar med att bjuda på en bild från strömpan från i lördags, ser ut som grabbarna och jag skulle behöva en vecka på någon solig strand söder ut, eller kanske ett ligg i fuskgrillen!?

Pluggfri soffhängsdag!

Efter gårdagens hård pluggande har det blivit en slappar dag med god hemma lagad mat (inge tonfisk :P), mkt välbehövligt. Imorn blir det dock plugg igen innan träningen. Lutar åt lasergame och öl på lördag vilket ska bli kul om nu Emil klarar av att styra upp det. Man måste ju ha lite kul på helgen när man har haft en tråkig plugg vecka!
Här är det lite bilder från Mange och Sandy's fest som var för ett tag sen. ----> (PUSH ME)
Nu blir det en lång varm dusch och sen lite SP i sängen.

Plugg

Idag har det varit plugg heeela dagen och heeela kvällen! Nu är jag yr och behöver sova, natt natt!

Halloween 2010

Kritorna
Här är en länk till bilderna från (tryck --->) Halloween 2010!

Nytt läge - Wünderbart!

Åter ca ett halvår sen sist, men den som väntar på nå gott...
Äntligen har man fått något att se fram emot, ett ljus i den mörka vinter tunneln, blir nämligen flytt om 2 månader!
Då byter jag min lilla 2:a på 44 kvm mot en stor 3:a på 89 kvm, vilket känns wünderbart! Att få ha ett riktigt kök men en fullstor spis är efterlängtat. Ett till plus är att jag blir "grannar" med J.S och J.B, mkt trevligt!
Livet utan facebook rullar på även om det kliar i fingrarna ibland, men tanken var att vara utan det i en månad och det ska nog inte vara några problem (11 dagar kvar).
Livet utan facebook +/-
+ bättre dygns rytm, får mer (vettiga) saker gjort, telefonbatteriet räcker längre
- missar inbjudningar, mindre koll på vad vännerna har gjort, utebliven bild-delning (kanske blir här ist)
Då får vi se om jag uppdaterar om ett halvår igen eller om man uppdaterar lite bättre!

RSS 2.0