GOTT NYTT ÅR!!

Hoppas alla får en underbar sista dag på 2010...
... 2011 here we come!!


betala dom sista räkningarna för i år...

...tråkigt bara att det kommer fler nästa år.

Har inte hänt så mkt under mellandagarna, förutom att hjälpa Astridh att flytta och att försöka bli kvitt denna eländiga förkylning. Var dock och klippte mig och inhandlade en skjorta på M-berg idag, är det bara jag som går vilse där varje gång?

I morgon blir det nyårs-supé på strömpis (igen), men det kan nog bli roligt, eftersom det är ett stort gäng som ska dit, det blir ju vad man gör det till! :)

Om jag inte skriver NÅ mer i år så vill jag önska alla ett gott nytt år!
PS. Vill passa på att tacka Sebastien Squillacis och Stephen Ward för insatserna i årets sista omgången i PL. (GLOOORY, GLOOOORY!!) :D

Denna jävla förkylning!

Sov ut idag, länge länge, men så vaknar man återigen med halsont och en jobbig trötthet. Blir dock lite bättre för var dag nu känns det som, skönt. I går kollade man på ett perfekt spelande United spela hem 3 pinnar mot Sunderland. Riktigt kul att se en Anderson i drömform, vad har hänt där? Och kul att Berba återigen hänger dit dom (2 denna gång) och håller äckel Teves bakom sig i skytteligan! :)

Anderson har hittat formen


I kväll blir det oxå fotboll, Arsenal - Chelsea, ett kryss där skulle sitta fint. Sen så blir det och fixa med tvätt, kände att det var dax, blir nog 4-6 maskiner, usch så tråkigt, speciellt att vika allt sen!

I morgon ska jag och J.S jobba som flyttgubbar hela dagen så hoppas min fot pallar det!

God Jul

Igår var det uppesittarkväll, eller jag trodde det skulle vara det, Emil däcka typ 22 sen strax efter det så däcka johan oxå. Roliga killar dom där tvillingarna!

Jag hittat min dolda talang igår, var magiskt bra på beerpong, synd att det inte är så mkt pengar i den "sporten", då hade jag satsat på heltid! :)

Idag blir det att fira jul med mina familjer! :)


GOD JUL ALLA!!!

Sista rycket!

Lägenheten är ett ända stort bombnedslag av papper, böcker, antecknings block, pennor m.m. Vill bara bli klar med allt så man kan packa ner detta och sälja det som går att sälja. Sen att man inte har orkat pynta nå i år gör att julstämningen aldrig riktigt har kommit. Brukar gilla att pynta och så, ökar mysfaktorn med vintern men i och med att man flyttar snart har jag inte orkat plocka fram alla grejer för att sedan packa ihop allt igen, räcker med packande ändå skulle jag tippa på...

Synd att man missar Ekebys intern-cupen i kväll då foten inte är redo för det än, men så länge den hinner läka till derbymatchen mot Kumla så får man vara nöjd.

Har för övrigt charmat "idrott och hälsa"'s kurs ansvarig så jag får läsa det fast jag inte kommer hinna klart med biologi (eftersom en av examensuppgifterna inte går att göra under vintern, knäppt). Otroligt skönt att veta att man får plugga det man vill plugga till nästa termin! :)

Det blir julklapps byte den 23:e med kompisarna, vilket ska bli mycket trevligt, kan nog bli en och annan öl också. Ryktet säger att vi ska starta kl 12! :)

Nu ska jag slänga ihop en uppsats om Mayella Ewell, wish me luck!

Vet att jag skriver väldigt osammanhängande nu men hoppas ni förstår ändå, haha..

Hemmakväll

Kan röra på foten ganska bra redan, vilket känns mkt skönt! Men är trött som bara den så blir inget mer skrivande! Haha.

Några tatuerade snyggingar ist!:

Gästbloggare Eric Ström

Första utgången sen jag kom hem från underbara Cali. Verkligen dag o natt här. Bröderna fyller år, grattis! Zebb låtsas haltar så att vi ska tycka synd om honom, men det är ok. Jag har nyss druckit ett par svenska öl, har verkligen saknat en öl som inte smakar vatten som alla gör i USA. Underbart! I kväll blir det utgång får se hur man ska jämföra det med det jag har varit med om. Inget beerpong vet jag i alla fall.

Blev tvingad av Zebb att skriva ett par rader så att han skulle få upp läsar antalet. Kan passa på att tipsa er om en jävligt bra låt: Tove Styrke - Stalker in your Speaker!

Frid ut! 



Fel, fel, fel...

Hade skrivit fel nummer till båda bröderna, haha! Men har ändrat nu... Så kan det gå när man har ont i foten! Well, try again!!


Grattis bröderna Ström!

Nu ska jag iväg till Strömarna och fira dom!

Skicka ett grattis SMS till dom, NU! :)


Johan:
0702-98 54 35
Emil:
073-385 27 35


Hjälp mig att duscha!?

Nu sitter man här med en trasig fot i högt läge och funderar på hur jag ska få av strumpan och duscha. Känns som hela helgen gick i kras, fredagen då man skulle ut och festa med Strömarna som fyller år, hur ska det gå? Sen en viktig match på Söndag som bara är att glömma. H-vete vad ont jag har! Så i morgon startar jakten på ett par kryckor.

FAN, HELVETE, RÖV, KUK osv....



PS. Skönt att lejonkungen vann PH!

Julhandel

Blev inget inlägg igår, dåligt av mig, men så kan det gå, orkade inte när jag kom hem igår...

Igår var annars en helt okey dag, försök till plugg men känner mig så jävla oladdad på att plugga, har nog lite att göra med att vi inte har några lektioner längre, allt blir på eget ansvar och för mig som alltid gör allt sista sekunden är detta Inte bra. Men jag gör så gott jag kan! ;)

Blev för övrigt bjuden på mat, lussekatter och trevligt sällskap igår. Det är inte var dag man blir det, även om det var lite väl mkt kikärtor i maten så smakade det bra! :)

Idag har det blivit lite skrivande och snart bär det av till Mor för att möta upp kära syster som jag ska julhandla med på M-berg. Ska se över vilka som är värda julklappar, haha. Blir dessutom träning efter M-berg...

Modefreaks (jag och syster)

Bjuder på en Spotify-lista som är perfekt när det ska till att städas eller diskas (tryck på bilden):



Återkommer kanske i kväll, tills dess må bäst!

Trötta, gamla Ekeby ny 2:a i serien

Som vi heter i andra kretsar, trötta och gamla, nu har vi klättrat upp på 2:a plats i serien efter en stabil 6-1 vinst mot Nerike. 5 raka vinsten för övrigt! Mycket bra jobb gubbar! :D

Det var det  jag ville ha sagt för i kväll! ;)

Polkagrisarna

Glory, glory tuesday!

Orkade inte skriva igår, blev så sent efter tentan men blev klar med den iaf och nu är den inlämnad!

Måste ju hylla mitt Manchester United, vilken taktisk triumf igår mot Arsenal. Rafael var ju helt lysande på sin högerbacks position, tog bort lill ryssen helt och när lill fransosen försökte på kanten tog han bort han med. Sen att vi har världens bäste mittlås är ju bara så underbart och när Rooney kommer igång på riktigt kommer detta bli hur bra som helst. Måste nämna Parks geniala nick som frälste mitt älskade lag, var lite Hernández över det målet! :)

Nu laddar jag själv för match för i kväll är det Nerike som står på tur att få smaka på polkagrisarna! :)


Nöjd! Manchester United <3

Park efter hans geniala nick! :D

Writing in progress

Halva hemtentan skriven, blir nog klar idag så kan man ta sovmorgon i morgon! :)

Megan Fox ser till att jag skriver rätt...



Laddar också till Manchester United - Arsenal (21:00), give me some glooory, gloooory!!

Vintersol

Idag vaknade man pigg och ICKE bakfull, skönt! Solen sken och man blev genast gladare, solen är Wünderbar! Kollat på fotboll (Zlatan var bäst på plan, som vanligt nuförtiden och Chelsea tappade återigen poäng, brabra!) och sen har jag pluggat lite. Passade också på att sitta en stund på balkongen, har hört att ljusterapi ska vara bra!

I morgon är det hemtenta som man ska slänga ihop på ett dygn, kul jul.


Avslutar med några bilder, nytt och gammalt...

När solen skiner kan vintern vara ganska vacker, även om sol + värme är bättre! (idag)

Två bilder från Åre: Brädåkning och Agnes Carlsson! (07 och 06)

Dricka sig nykter

Visst blev man lite piggare av cykelturen till Bogren, men den dova huvudvärken vägrade släppa. Men efter ett par fifa matcher, en pizza, en alvedon och ett par ner tvingade öl började man känna sig som en människa igen. Blev sen skattkalas när vi spelade nå spel som jag inte kommer ihåg vad det hette. Man sjöng iaf en bit av en låt text i fel melodi så fick dom andra gissa vad det var för låt, vad illa det lät men så jävla kul, skrattade faktiskt så att tårarna kom.

Efter det följde jag (bröderna) STRÖMen till ritz. Även om jag hade fått i mig ett antal öl kände jag mig nyktrare än vad jag gjort på hela helgen, kändes verkligen som jag var på fel ställe. Det första man får höra av en jag hälsa på: fan va stel du är, vad är det med dig? Haha. Hur är jag när jag är full? Men om jag ska vara ärlig kände jag mig väldigt stel bland alla dessa fulla människor som snubblade omkring. Vi gjorde iaf ett tappert försök att beställa i baren och försöka komma i fas med alla andra. Men det gick bara inte. På dansgolvet kände man sig som en mupp och det känns verkligen som alla kollar på en. Aja man ser iaf hur andra är när dom är fulla, kan ju vara rätt kul det med ibland.

mmmM, vad fin du är! haha :)

Känner mig faktiskt ganska pigg nu men ska försöka sova så jag kommer upp i hyfsat tid i morgon.

Dräggfull à la Sebastian (OBS! gammal bild, haha):

Trött, oj vad trött

Nu har man kollat på när Sverige förlorade mot ett bättre Finland i VM-finalen i innebandy, domarna var dock riktigt dåliga även om det inte var därför dom förlorade.

Blev lite mer vin, öl och sprit än det var tänkt igår, så har riktigt svårt att ladda om, men en cykel tur i friska luften ska nog kunna väcka liv i en. Nu bär det till Bogren för för att spela lite fifa och försöka få i sig några öl, haha.

Är för trött för att skriva nå mer...

Intar Kumla

Idag har det åter varit skrivande på uppsatser, vill bara bli klart med allt men så mkt kvar, buuu huu! Nu blir det ett break iaf, ska ta mig till Kumla och kolla på idolfinalen hos far, god mat och kanske några öl, så om någon vill komma och hämta mig i kväll/natt och köra tillbaka mig till Örebro så är det bara höra av sig! :)

I brist på fantasi, bjuder jag på min gamla lunarstorm bild från 2002:

Johnny Rockets

Blev lite hungrig och funderade på vad jag ska göra till mat idag, som då och då i mitt liv drömmer jag tillbaka till hamburgarna jag åt i Miami på Johnny Rockets, det var halleluja-moments varje gång! Nu blir det inga Rockets idag utan det blir nog pasta med nån pasta sås. Men om ni är i Miami nån gång i framtiden, lova att ta en burgare på Johnny Rockets, finns inget i dess motstycke!

Vänster: hemma gjorda kopior. Höger: the real deal. Vad ser godast ut?

tur och retur

Första biologi uppgiften klar, puh, mkt mkt ordbajsande i den. Nu är det "bara" 3 uppgifter kvar på biologin, hinner nog inte klart med det idag. Livet som student är bra spännande ibland, skriva om hur proteiner bildas, woho!

Fick hem ett paket med 3 kavajer jag hade beställt, 2 i fel storlek, hatar att beställa från internet! Så nu får man väl vänta typ 1,5-2 veckor innan man får dom igen. Måste ändå säga att jag gillar kavajer, ganska så enkelt plagg men som ändå får en att se stiligare och festligare ut. Bra att ha några olika varianter med olika färger i garderoben! :)

En passa iaf:

3 sittningar inbokade!

Blev inte så mycket pluggande idag som det var tänkt, men pluggade ju faktiskt hela dagen igår så det får vara okey för den här gången! Fick ändå lite vettiga saker gjorda, ringde och sa upp internet, ringde skatteverket och ringde försäkringsbolaget. Telefonköer är ingen lek...

Har varit i Kumla idag och bokat inte 3 sittningar hos Emanuel, var lika bra att boka in några stycken annars blir väntetiden så lång. Sjukt att jag blev nervös för att sitta under nålen igen redan nu, har ju suttit över 10 timmar innan plus att det är lång tid kvar innan jag har första sittningen. Men måste säga att jag är väldigt sugen, att man kan längta efter nå som ändå gör hyfsat ont, fascinerande! :)

Det jag gjorde sist jag satt under nålen:

Passade oxå på att träffa Crille i kumla (och Hallon) innan träningen vilket var trevligt som vanligt, att man blev bjuden på god mat var ju oxå fint! Bra där Crille! Träningen var sådär, försenad och väldigt lite folk, får hoppas det blir bättre på torsdag. Missade ju dessutom Manchester United när dom spelade mot Valencia, men det gick ju fint ändå, 1-1 och grupp seger i CL, glooory gloooory! :)

Vad är bra med denna vinter?

Nu har jag suttit hela dagen med min litteratur uppsats, ca 300 ord kvar att skrapa ihop men det ska jag allt fixa innan jag lägger mig. Och i morgon då? Ska man fortsätta på läraruppsatsen eller kanske biologi uppgifterna? Pest eller kolera. Vad är då bra med denna vintern? Man har varken tid eller pengar till att hitta på nå speciellt just nu, man fryser om tårna och man får skrapa rutorna på bilen. Haha, usch vad man klagar nu, jag brukar vara positiv men när man suttit och stirrat på dataskärmen hela dagen där orden växer i snigelfart och samtidigt veta att det är många dagars skrivande kvar så är det svårt att känna glädje.

Tänker tillbaka och saknar sommaren; grilla, bada, sena sommarkvällar, pluggfria dagar, värme, sol, asfalts lukt, nyklippt gräs, lätt klätt, solbränna, sommarflörten och allt annat sommaren innebär.


Bakfylle söndag

Gårdagens klassfest var mycket trevligt, hade inte träffat några av dom på ett tag så det var kul att träffa dom igen. Tråkigt att inte alla kunde komma bara, men vi gjorde det bästa av det och det var mkt skratt kvällen igenom med roliga drick lekar med udda regler! Utgången var som vanligt inte lika bra som förfesten men det var ändå helt okey, dock riktigt kallt att gå ända hem från stan!

Idag har jag varit helt slut. Kollat på en intressant film, Eat Pray Love, hade inga höga förväntningar alls, trodde t.o.m den skulle vara dålig. Men det var en film som fick en att tänka, som huvudpersonen i filmen kan jag oxå känna att jag bara vill släppa allt och dra utomlands i 1 år. En svenska var med i den, Tuva Novotny, lite otippat. Och sen att det var scener från Bali som är ett av mina favorit resmål gjorde mig ännu mer sugen på att bara dra. En bra film som får en att drömma sig bort för en stund. På eftermiddagen och kvällen har jag hälsat på far. Middag och samkväm, skönt att bli serverad mat en dag som denna!

Denna vecka blir det uppsats skrivande för hela slanten och träning på det, hoppas man kan hitta på något roligt mellan allt pluggande bara. Man måste unna sig lite roliga saker då och då för att uppskatta livet och för att ha kraft att ta tag i dom tråkigare sakerna man måste göra. Idag pallar inte mitt huvud nå uppsats skrivande så får bli en till film här i soffan och sen sängen för att ladda upp batteriet till den kommande veckan.

Lite bilder från en moppeutflykt på Bali (2008):

Fått körkortet med frukostflingorna?

På väg till matchen idag så hade man åkt i god tid för att det var halt och för att jag skulle hinna handla på systemet innan matchen, jo vad händer? Man blir ner prejad i diket av en idiot som inte kan hålla sig på sin sida, stannar han/hon? NEJ FÖR FAN! Inte nog med att den personen inte kunde köra bil, så stannar personen inte och kollar hur det gick. Jävla sågspån!


Nu gick det som tur vad bra med både mig och bilen, eftersom JAG åkte sakta, och sen har man en snäll kompis som kunde fixa ölen som jag sitter och dricker på nu, tack Crille! Matchen gick oxå bra för övrigt, vinst med 8-2. Nu blir det fest med gamla klassen och förmodligen utgång på det, ska bli kul! :)

Kör försiktigt på dom hala vägarna, även om du kan köra så betyder inte det att den du möter kan det, SKÅL!

Jag och några från gamla klassen i Sthlm

Familjepizza

Det blev idol, Despicable Me och pizza denna kväll med J.S som sällskap!

Idol får 2/5 (Bagges skratt och Linneas sekunder i rutan räddar upp tillställningen till en 2:a)
Despicable Me får 3,5/5 (En rolig animerad film som hade några riktiga bra höjdpunkter)
Pizzan får 2,5/5 (Godkänt men inte mer, alldeles för tjock botten)
J.S får 4/5 (Hade han varit full hade han fått 4,5 :p)

Johan; glad när vi fick den STOORA pizzan

Ett litet ROLIGT tips

Dane Cook - Vilken jävla rolig snubbe, perfekt att lyssna på när man ute och går, men varning för att man kan se ut som en idiot när man går runt och skrattar i sin ensamhet. Har själv kommit på mig flera gånger när jag skrattar högt bland folk! :)

Lägg till på spotify! Lista med Dane Cook ---> LÄNK!


2011 i sikte

Har lite funderingar om man ska ha nå nyårslöfte eller om det bara är nå som ändå kommer brytas efter nån vecka, men det skadar väl inte att försöka? Ska försöka klura och lura ut något riktigt bra och återkommer med det.

Nu har jag äntligen fått min glögg, gott var det men var tyvärr bara lätt glögg. Behövde inte visa leg ens, haha, jag har ju fått visa leg i år när jag skulle köpa mig en red bull så man blev ju lite förvånad. Jag måste se riktigt ung och fräsch ut, även fast man ibland känner sig som en stel 70-åring när man kliver ur sängen! :)

Nu är frågan om man ska bojkotta idol imorn, anledningen för att man kollade har ju försvunnit med Linnea. Riktigt tråkigt, har ju varit idol-fredagar länge nu men nu känns det bara som en tråkig fredag. Men eftersom det inte finns så mkt annat att göra blir det nog det ändå. På lördag är det åter match, denna gång mot Askersund 13.00 i Kumlahallen. Efteråt blir det nog lite öl med grabbarna, det är ju helg trotts allt!


8 890

Idag har man varit i livet i 8 890 dagar, jag vet inte om det får en att känna sig gammal eller ung...

Nu har man skickat i väg en färdig reviderad uppsats, 1 down many more to go, uscha! Vet inte om jag orkar skriva mer idag men det vore ju bra så man inte har nå hängande över axlarna över julen, men jag vet ju hur bra jag är på att skjuta upp allt till sista sekunden, tror det är min sämsta egenskap som människa, men jag är ju däremot ganska bra att lösa det fort. :)

Nu ska jag ta en promenad för att köpa min efterlängtade glögg och pepparkakor!

Utgående datum

Här var man sugen på glögg och plockade fram mina flaskor med glögg (2 oöppnade), ALLA med förbipasserande bäst före datum, damn damn damn!!

Blir att inhandla glögg i morgon iaf (och pepparkakor), att man alltid vill ha det man inte har...



Kalla, kalla, kalla Sverige!

Fan va kallt det ska, om man ändå bara kunde hoppa på första bästa plan till solen. Igår när vi tränade i Kumlahallen trodde jag att vi skulle bli dödade av isbjörnar, burrr burrr!



Ringde min biologi lärare idag och frågade om en uppgift som jag tyckte var lite konstig, frågade hur jag skulle få ihop så mkt text som man ska. Svaret var; det är mkt ordbajsande i biologi för att få ihop det men huvudsaken är att jag förstår att du förstår, blablabla... Lustig lärare, men då är det väl bara skriva på då!

Blir nog att boka in en tid hos Emanuel snart, förhoppningsvis ramlar det in lite jul pengar som kan bidra (jag har varit jätte snäll i år)! :)

RSS 2.0